Follow Us:

Dr. Extenda - Recensies, werking, samenstelling, prijs en waar te koop?

photo tv

Is er een voedingssupplement dat twee functies combineert: het tegengaan van erectiestoornissen en het vergroten van de penis? Tot voor kort was het niet zo duidelijk, tot Dr. Extenda verscheen - een preparaat waarvan de werking veelbelovend is. De producent belooft dat zijn nieuwe product in staat is de oorzaken van een laag libido te elimineren, de man meer van seks te laten genieten en zo het lid te vergroten, wat de grotere sensatie en intensiteit van orgasmen zal beïnvloeden. We besloten om te controleren of de effecten beloofd door de fabrikant haalbaar zijn met Dr. Extenda. Lees voordat u deze pillen bestelt echter zeker onze recensie!

Dr. Extenda - werking

Het voedingssupplement onder de naam Dr. Extenda heeft de vorm van tabletten, die twee keer per dag moeten worden genomen om de eerste bevredigende resultaten te ervaren. De fabrikant adverteert zijn vlaggenschip als een remedie, die problemen met impotentie en onvoldoende penisgrootte kan voorkomen.

Hoe werkt Dr. Extenda?

 • Verhoogt het libido en verhoogt het uithoudingsvermogen, zodat je de liefde langer en vaker kunt bedrijven.
 • Voegt energie toe die u zeker zult gebruiken tijdens bedspelletjes.
 • Verlengt en verdikt de penis - tot 1,7 cm!

  Volgens de beloften van de fabrikant garandeert het middel veel intensere orgasmes, waardoor iedereen, zelfs de koudste man, meer wil. Het product verbetert de bloedcirculatie in de penis en draagt bij tot een verhoogde spermaproductie en grotere ejaculaties. De speciaal samengestelde formule van de ingrediënten is verantwoordelijk voor deze en andere positieve effecten.

  Dr. Extenda - samenstelling

  Onder de ingrediënten van de kracht van Dr. Extenda vinden we geen synthetische stoffen, maar alleen plantenextracten, die in de natuurlijke geneeskunde worden beschouwd als een remedie die de symptomen van een laag libido tegengaat. Drie natuurlijke extracten werden hier gebruikt.

  De samenstelling van Dr. Exteneda - erectiepillen:

 • damiaan blad extract, een natuurlijk afrodisiacum dat de bloedtoevoer naar de penis verhoogt. Het verhoogt het libido en voorkomt het optreden van voortijdige ejaculatie.
 • granaatappel extract - verhoogt de seksuele lust en versterkt de erectie.
 • fenegriek extract - draagt bij aan het verhogen van het testosteronniveau in het mannelijk lichaam. Verhoogt het verlangen naar seks en maakt het gemakkelijker om een erectie te krijgen.

  De conclusie is - de samenstelling van het product is natuurlijk en het gebruik in overeenstemming met de instructies van de fabrikant is volkomen veilig. Het is echter de moeite waard hieraan toe te voegen dat de fabrikant van de Dr. Extenda-tabletten kan verrijken met extra ingrediënten die worden gewaardeerd in de strijd tegen erectiestoornissen.

  Dr. Extenda - prijs en waar te kopen?

  Het product is niet beschikbaar in apotheken. Je kunt het alleen kopen op de officiële website van de fabrikant en we raden ook aan om bij deze bron te kopen, omdat het de zekerheid biedt van het ontvangen van een volwaardig en origineel product. Eén pakket tabletten kost 185 PLN en bevat 30 capsules. Het is de moeite waard om dit in gedachten te houden, omdat de prestaties van het product vrij laag zijn en als u van plan bent om deze tabletten gedurende ten minste een maand te gebruiken, dan moet u minimaal 2 pakketten kopen.

  Helaas blijkt uit de informatie die we hebben verkregen dat de fabrikant van Dr. Extenda - erectietabletten geen garantie biedt voor een terugbetaling als ontevredenheid over de effecten van de aanvraag. In verband met het bovenstaande, raden wij aan na te denken over de keuze, omdat u in deze prijsklasse goedkopere en veel efficiëntere voorbereidingen zult vinden. Ze zijn al jarenlang bekend en gewaardeerd - Member XXL.

  Dr. Extenda - beoordelingen

  Over het algemeen zijn de meningen over het Dr Extenda voedingssupplement goed, maar er zijn veel mensen die zeggen dat het product tot een minimum beperkt of helemaal niet werkt en de prijs te hoog is voor de kwaliteit van het product. Dr. Extenda is echter een nieuwigheid op de markt van erectiesupplementen en weinig mensen hebben het effect ervan getest.

  Hieronder zijn enkele recensies op internet te vinden:

  Dr. Extenda is een goede tablet voor potentie, maar als je iets koopt, moet je erop gefocust zijn dat je minimaal twee pakketten nodig hebt om de eerste effecten te ervaren. Goed product, maar de prijs is voor mij te hoog. - Łukasz

  Ik heb deze pillen gekocht omdat ik al lange tijd geen seks had met mijn vrouw. Ik merkte de eerste effecten na ongeveer een maand op. De tabletten verhogen het verlangen naar seks, maar ik heb de door de producent beschreven effecten niet ervaren. - Marian gigantx

  Wat is de beste manier om je libido te verhogen?

  Als u op zoek bent naar een effectief middel om seksuele energie vrij te maken, het libido te vergroten en de grootte van jouw lid te vergroten, raden we u aan Member XXL te gebruiken. Het is een voedingssupplement dat goedkoper is dan Dr. Extenda en zeker efficiënter, omdat één pakket voldoende is voor een maandelijkse behandeling.

  De rijke formule van ingrediënten in Member XXL zorgt voor plezier en vergroting van de penis. Wat vinden we in het product? Alleen natuurlijke extracten: l-arginine, fenegriek extract, saw palmetto extract, tribulus, schisandra fruit extract, koreaanse ginseng en piperine. Al deze ingrediënten maken het verlangen naar seks groter, verbeteren je seksuele vermogen en de grootte van jouw lid wordt verhoogd!

  Ga voor meer informatie naar www.memberxxl.nl

  Waarom is het de moeite waard om voor Member XXL te kiezen?

 • Het product verhoogt het libido, verhoogt de seksuele lust en verhoogt de vitaliteit.
 • Het verhoogt de bloedtoevoer naar de penis, wat een onmiddellijke grote en harde erectie garandeert.
 • Een grotere en frequentere erectie maakt de penis constant klaar voor seks. Het vergrotende effect van het lid is permanent.
 • Het product vermindert tekorten die bijdragen aan het optreden van erectieproblemen.
 • Een 100% natuurlijke samenstelling die geen bijwerkingen veroorzaakt.
 • De geteste en effectieve Member XXL-formule garandeert dat u geen ander zo goed product zult vinden.

  MEMBER XXL - BESTEL NU

  Vraagt u zich af wat u moet kopen: Member XXL of Dr. Extenda? Zet in op een bewezen middel dat miljoenen mannen al hebben vertrouwd. Kies Member XXL!